Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Prius hibrid

Prius hibrid

uz Toyotin Eko poticaj do 25.000 kn

Pridružite nam se!

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od najbližeg ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Navedeni financijski izračuni su informativni i neobavezujući. Detaljan izračun i konkretnu ponudu zatražite kod ovlaštenog Toyota partnera.

Osjetite tehnologiju budućnosti već sada u vašim rukama.

Uglađena i tiha vožnja uz pomoć automatskog mjenjača, daje osjećaj nove snage hibridnog pogona koji potpuno oduševljava. Ukoliko ste osoba koja aktivno koristi nove tehnologije, koja brine za okoliš i želi promicati takve vrijednosti, Toyota hibrid je automobil za vas. 


Odvezite se u novom Prius hibridu za cijenu od 201.200 kn koja uključuje Toyotin Eko poticaj.

Cijena se odnosi na model Prius 1,8 VVT-i HSD Luna i uključuje:
  • Toyota Safety Sense (napredni paket aktivne sigurnosti) :
  • Bezstupanjski automatski mjenjač E-CVT
  • Automatski klima-uređaj, dvozonski
  • Toyota Touch 2 zaslon u boji osjetljiv na dodir 7"
  • Bluetooth® sustav bezručnog telefoniranja i prijenosa glazbe
  • Aluminijski naplatci 15"
  • 5 godina jamstva na vozilo bez ograničenja na kilometražu 

 

U ponudi su Posebni uvjeti Toyota financiranja Auris hibrida putem financijskog i operativnog leasinga uz fiksnu kamatnu stopu u eurima od 3,95% i trošak obrade ugovora 0,75% od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu definira se na 24/36/48/60 mjeseci. Za detalje kontaktirajte Auto Will d.o.o..


Ispunite obrazac u nastavku i besplatno isprobajte Prius hibrid

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.