Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Yaris hibrid

Yaris hibrid

uz Toyotin Eko poticaj do 20.000 kn

Pridružite nam se!

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od najbližeg ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Auto Will d.o.o..

Osjetite tehnologiju budućnosti već sada u vašim rukama.

Osjetite tehnologiju budućnosti već sada u vašim rukama. Uglađena i tiha vožnja uz pomoć automatskog mjenjača, daje osjećaj nove snage hibridnog pogona koji potpuno oduševljava. Ukoliko ste osoba koja aktivno koristi nove tehnologije, koja brine za okoliš i želi promicati takve vrijednosti, Toyota hibrid je automobil za vas.


Odvezite se u novom Yaris hibridu za cijenu od 111.200 kn koja uključuje Toyotin Eko poticaj.

Cijena se odnosi na model Yaris 1,5 VVT-i HSD Luna i uključuje:
  • Bezstupanjski automatski mjenjač E-CVT
  • Automatski klima-uređaj, dvozonski
  • MP3 CD radio s RDS-om i 6 zvučnika i USB izlazom
  • 5 godina jamstva na vozilo, bez ograničenja na kilometražu
  • Produljeno jamstvo na hibridnu bateriju do 10 godina starosti vozila
U ponudi su Posebni uvjeti Toyota financiranja Yaris hibrida putem financijskog i operativnog leasinga uz fiksnu kamatnu stopu u eurima od 3,95% i trošak obrade ugovora 0,75% od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu definira se na 24/36/48/60 mjeseci. Za detalje kontaktirajte Auto Will d.o.o..
Za detaljne informacije o Toyoti Yaris kliknite ovdje ili se obratite  Auto Will d.o.o.. Pregled cijena svih izvedbi motora i opreme pronađite u Yaris cjeniku (pdf).

Toyotini Eko poticaji vrijede i na ostalim hibridnim modellima: Auris, Auris Touring Sports, Prius.


Ispunite obrazac u nastavku i besplatno isprobajte Yaris hibrid

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.