Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Što je hibrid?

Toyota hibrid

Vrijeme je da stari način vožnje ostavite iza sebe. Toyotini hibridi smanjuju potrošnju goriva, umanjuju emisiju štetnih plinova i čak samostalno pune bateriju – bez potrebe za priključivanjem na utičnicu. Možda mislite da su vrlo komplicirani za posjedovanje, no istina je posve suprotna – razvijeni su kako bi upravo vaš život učinili ugodnijim i jednostavnijim.

Hybrid Synergy Drive tehnologija

Ništa oko vožnje hibrida nije komplicirano. Pogledajte kako ih je Toyota razvila da bi bili jednostavniji od konvencionalnih automobila.

Udvostručena snaga, udvostručene performanse

Naši hibridi povezuju dva motora: jedan je benzinski, a drugi električni. Zajedno surađuju kako bi isporučili nadasve ugodno i tiho iskustvo vožnje u svim uvjetima, s obiljem momenta na raspolaganju kad god vam zatreba. Ukoliko iziskujete više snage – primjerice prilikom pretjecanja – jednostavno pritisnite tipku za POWER MODE i uživajte u trenutnim reakcijama hibridnog pogona.

double power
Inteligentna snaga tijekom putovanja

Uzbrdo: Oba motora pogone vozilo kako bi isporučili maksimalnu snagu.
Usporavanje i kočenje: sustav regenerira kinetičku energiju i pretvara je u električnu zapunjenje baterije.
Pretjecanje: Oba motora pogone vozilo kako bi isporučili maksimalnu snagu.
Stajanje na mjestu: Oba motora su automatski isključena kako bi se uštedjela energija.

intelligent-power
Ekonomična potrošnja koja ne potrati niti kap

Nije tajna da, kod većine automobila, u gradskim prilikama raste potrošnja goriva. Međutim, hibridi se ne ponašaju kao konvencionalni automobili. Za početak, obnavljaju energiju koja se inače ne iskorištava, koriste oba motora i time postižu zavidne brojke potrošnje goriva – čak i do 3,0 l/100 km u urbanim sredinama. Uistinu rekordne niske brojke, koje mogu biti još bolje korištenjem ECO MODE načina rada. Ukoliko želite u cijelosti izbjeći potrošnju goriva, pokušajte u što više prilika i pri svakom kretanju s mjesta uključiti potpuno električni način rada – EV MODE, kada je potrošnja goriva 0l, do brzine od 50 km/h.

fuel economy
Tiho i ugodno kretanje

Kada odaberete potpuno električni način rada – EV MODE – primijetit ćete nešto uistinu posebno. Automobil se kreće bez ikakve buke i vibracija. Također, u potpuno električnom načinu vožnje ne trošite ni kapi goriva niti emitirate gram štetnih plinova, a vozite se vrlo ugodno i bez stresa, čak i u najvećim urbanim sredinama.

quietness-tranquilit
Niske emisije koje ne možete ignorirati

Idealna suradnja benzinskog i električnog motora znači da naši hibridi donose iznimno niske emisije štetnih plinova za jedan obiteljski automobil – od 70 g/km. Ustvari, rezultat je još bolji, jer kada se vozite isključivo preko elektromotora, ne emitirate nikakve emisije štetnih plinova niti trošite gorivo. Više CO2 može se pronaći u običnom balonu.

reduced emissions
Što je plug-in hibrid?

Pokušajte shvatiti plug-in hibrid kao električni automobil i hibrid spojen u jedno. Uz sve prednosti vožnje hibrida, ali i znatno produženi doseg vožnje isključivo preko elektromotora, Plug-in hibrid je neusporedivo blaži prema vašem novčaniku i ekologiji OtkrijtePrius Plug-in ovdje.

need to plugin
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.