Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Debi Toyota GR Supra koncept vozila

na Grand Turismo Sport™

Nakon svjetske premijere u Ženevi prošlog mjeseca, Toyota GR Supra koncept vozilo sada je dostupno i u Grand Turismo Sport™, ekskluzivno na PlayStation®4.

Sa stražnjim pogonom, GR Supra koncept vozilo usklađeno je sa Grand Touring Endurance pravilima. Namjenski prilagođen dizajn, vizualno će vas očarati, a da bi se postigla rigidnost i lakoća, korišteni su najsuvremeniji kompozitni materijali.
Svaki detalj ovog konceptnog vozila precizno je dizajniran za igru, od efektnog eksterijera do kokpita fokusiranog na takmičenje, čime se igračima pruža nevjerojatan doživljaj i mogućnost pomicanja automobila do krajnjih granica na virtualnim stazama igre.
Razvijena od strane Polyphony Digital Inc. i predstavljena po prvi put prije 20 godina, Grand Turismo serija postala je važna stvar za fanove širom sveta. Sa travanjskim update-om, Toyota GR Supra koncept vozilo pridružit će se sve većoj listi Toyotinih putničkih i trkačkih automobila iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uključujući i legendarne automobile kao što su Toyota 2000GT, električni hibrid trke 24 sata Le Mansa TS050 Hybrid i jedan od omiljenih Toyota Supra A80 – prethodnik Toyotinog posljednjeg koncepta.
/
GR Supra koncept vozilo oživljava nasljeđe jednog od najpoznatijih Toyotinih automobila. Naziv „Supra“ ukazuje na snagu, performans i rukovanje, ono što je u prethodnih četvrt stoljeća
Kao potpuno sportski automobil, Toyota Supra izgradio je reputaciju impresivnog performera na putu i automobila koji osvaja na trkačkoj stazi, dominirajući sa japanskom vrhunskom GT trkačkom serijom i osvajajući legije fanova.
Predstavljanjem ovog konceptnog automobila prošlog mjeseca, Toyota je pokazala svoju ambiciju da ponovo vrati jednog od legendarnih sportskih automobila, trenutno u fazi razvoja, uskoro spremnog za predstavljanje, kako je potvrđeno u Ženevi od strane Dr Johan Van Zyl, predsjednika i izvršnog direktora Toyoto Motor Europe.
Više informacija na: Gran-turismo.com
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.