Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu

Nova generacija Toyotinog automobila u segmentu C će, u sve tri karoserijske izvedbe (4 i 5 vrata te karavan) nositi u cijelom svijetu ime Corolla.

• Ime Corolla je globalno usvojeno za novu generaciju Toyotinog automobila u segmentu C, u sve tri karoserijske izvedbe (4 i 5 vrata te karavan) koji kreće u prodaju u Europi početkom 2019. i zamijenit će ime Auris.
• Ovaj odabir imena se poklapa s usvajanjem Toyotine nove globalne arhitekture (Toyota New Global Architecture - TNGA) za Corollu, pa će TNGA zamijeniti trenutne tri različite platforme.
• Sve tri karoserijske izvedbe Corolle će se odlikovati najnovijom hibridnom tehnologijom.
• Corolla je najprodavaniji model automobila u povijesti, s prodanih preko 45 milijuna vozila od predstavljanja 1966. godine.

 

Nova generacija Toyotinog automobila u segmentu C će, u sve tri karoserijske izvedbe (4 i 5 vrata te karavan) nositi u cijelom svijetu ime Corolla, nadovezujući se na svjetsku reputaciju najprodavanijeg modela u povijesti automobila. Ime Auris se više neće koristiti nakon uvođenja nove generacije Corolle početkom 2019.

 

Ovaj odabir imena se poklapa s usvajanjem zajedničke Toyotine nove globalne arhitekture (Toyota New Global Architecture - TNGA), koja će zamijeniti trenutne tri različite platforme.

 

„Proizvodna i konstrukcijska filozofija TNGA donosi potpuno novu dimenziju našoj sljedećoj generaciji modela u segmentu C. Povrh slavne kvalitete, trajnosti i pouzdanosti Corolle, novi model se odlikuje i stanovitim emotivnim vrijednostima koje naši kupci žele, kao što je dojmljivi izgled, profinjenost unutrašnjosti, zadivljujuća dinamičnost u vožnji i snažni, ali štedljivi hibridni pogonski sklopovi” rekao je dr Johan van Zyl, Predsjednik i CEO Toyota Motor Europe. „Nema boljeg trenutka nego što je pokretanje prodaje nove generacije za ponovno uvođenje imena Corolla izvedbama s 5 vrata i karavanu našeg modela u segmentu C.”

 

Nova Corolla Touring Sports će imati svoju svjetsku premijeru na Salonu automobila u Parizu, kao i izvedba s 5 vrata, obje u svojim hibridnim izvedbama.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.