E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Osvježenje klima uređaja

Zrak u unutrašnjosti vaše Toyote uz pomoć originalnog filtera zraka, ostaje duže vrijeme svjež i čist.



Paket osvježenje



/
DEZINFEKCIJA KLIME + FILTER ZRAKA:


330 KN - dezinfekcija klime +standardni filter

420 KN - dezinfekcija klime + poboljšani filter s aktivnim ugljenom



ZAŠTO REDOVNO ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA?

Čišćenje i dezinfekcija unutarnjih klima jedinica je vrlo važna jer se uklanjaju mikroorganizmi, bakterije i virusi koji mogu nastati. To znači da ćemo se pobrinuti za mikro nečistoće koje mogu negativno utjecati na zdravlje.




Vrste filtera zraka



/
STANDARDNI TOYOTIN FILTER ZRAKA



Filteri zraka su izrađeni od netkanih tkanina i uklanjaju sve glavne nečistoće prije nego uđu u vašu Toyotu.

od 166 KN



/
POBOLJŠANI TOYOTINI FILTER ZRAKA



Izrađeni od netkanih tkanina visoke kvalitete sa slojem aktivnog ugljena, uklanjaju 25% više nečistoća od standardnih filtera, uključujući alergene i ispušne plinove.

od 256 KN



ZAŠTO POBOLJŠANI TOYOTIN FILTER ZRAKA?


Zrak s prljavštinom, peludi, prašinom i mirisima ulazi u vozilo. Filter zraka uklanja čestice zagađenja i mirisa (u slučaju filtera s aktivnim ugljenom). Rezultat je čišći i svježiji zrak unutar kabine.

Održavajte svoju Toyotu u formi, zdravu i svježu s Toyotinim filterom zraka i uživajte u ugodnijoj vožnji.






Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.




BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.



 

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.