AUTOWILL rent a car

TOYOTA ФИНАНСZašto odabrati AUTOWILL rent a car

AUTOWILL rent a car dio je AUTOWILL grupacije koja na području Hrvatske posluje još od davne 1970. godine.

Naš cilj je biti izbor broj jedan kod domaćih i stranih korisnika na način da nudimo kvalitetnu, pouzdanu, fleksibilnu i transparentnu uslugu bez skrivenih troškova. U mogućnosti smo ponuditi usluge i vozila koja mogu udovoljiti svim zahtjevima i uklopiti se u financijske mogućnosti svakog klijenta.

• Nova vozila s bogatom dodatnom opremom
• 8 poslovnica
• Najpovoljnija ponuda
• Zadovoljni klijenti

Mjesečni najam

Usluga mjesečnog tj. dugoročnog najma u AUTOWILL rent a caru, za sve pravne ili fizičke osobe, skrojena je kako bi vam personaliziranom uslugom olakšali poslovanje i upravljanje voznim parkom.

Fleksibilnost u poslovanju koju nudi mjesečni rent a car ili dugoročni rent a car, postaje imperativ za većinu modernih kompanija. Posebno želimo istaknuti prednost preuzimanja svih financijskih rizika, koji su u slučaju leasinga na vašoj kompaniji.

Mjesečni ili višemjesečni rent a car omogućava minimalne i precizno planirane mjesečne troškove, a definira se mjesečnim trajanjem najma i ugovorenom kilometražom. Mi podržavamo trend "rent don’t own" jer našim korporativnim i privatnim klijentima smanjujemo kreditne obveze i nudimo fleksibilnost korištenja vozila.
Popis poslovnica:

Rent a car Zagreb – Autowill najam vozila

Rent a car Zračna luka Zagreb (ZAG) - Autowill najam vozila

Rent a car Pula - Autowill najam vozila Pula

Rent a car Pula Aerodrom - Autowill najam vozila

Rent a car Poreč

Rent a car Zračna luka Split - Autowill najam vozila Split

Rent a car Dubrovnik

 


Kompletnu ponudu rent a car vozila možete pogledati ovdje.