Proace City Hero

PROACE CITY

Krenimo na posao

Svaki je posao bitan

Obavljajte svoj posao najbolje što možete uz Proace City, kompaktni furgon s velikim ambicijama. Pokreće ga tehnologija, a karakterizira besprijekorna povezivost i opcija naprednog električnog pogonskog sklopa. Proace City je prilagodljiv, njime se lako upravlja, a novi izgled odgovara njegovoj svrsi, stoga je spreman podići vaše poslovanje na višu razinu.

Toyota Professional

Naše obećanje vama

Neovisno o tome tražite li zamjenski furgon, osiguranje ili pomoć na cesti, Toyota Professional vaš je poslovni partner za laka gospodarska vozila. Naš sveobuhvatni raspon usluga ispunit će sve potrebe vašeg poslovanja.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax omogućuje vam potpunu bezbrižnost. Svaka nova i rabljena Toyota dolazi s trogodišnjim jamstvom, uz dodatno jamstvo u trajanju od 12 mjeseci / 15 000 km uz svaku uslugu*. *Do 10 godina ili 200 000 km, što god nastupi prije.

Toyota osiguranje

Toyota osiguranje je razvijeno u cilju osiguravanja veće vrijednosti za Toyota vozila i više pogodnosti za vlasnike. Naš cilj je osigurati kvalitetni i pouzdani servis, za koji znamo, da ga kao vlasnik Toyote poznajete i cijenite.

Usluga pomoći na cesti Roadside Assistance

Usluga Toyota Roadside Assistance dostupna je vama i vašem poslovanju 24 sata svaki dan u tjednu, u vašoj zemlji i u inozemstvu, te vam pomaže u slučaju kvara, sanacije vozila i, po potrebi, pronalaska smještaja.

Zamjenska vozila

Zahvaljujući usluzi Toyota Professional možete rezervirati zamjensko vozilo kad vašem bude potrebno održavanje.

Financiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi prilagođeno financiranje i leasing za poduzeća te niz opcija osiguranja prema vašim potrebama.

Vaše opcije

Proace City za svaki zadatak

Kompaktan i višenamjenski, Proace City savršen je furgon za niz poslova i poduzeća. Uz dva stila karoserije, dvije duljine i opciju električnog pogonskog sklopa, nema potrebe za kompromisom – modularni Proace City pokriva sve. 

  • Pogonski sklopovi

    Moć izbora

    Svako poslovanje je drukčije, stoga je Proace City dostupan s različitim naprednim pogonskim sklopovima, uključujući električni pogon i napredne benzinske i dizelske motore. Proace City Electric ima učinkovite, gotovo nečujne performanse, dok motori s unutarnjim izgaranjem s niskim emisijama kombiniraju upravljivost i izvanrednu učinkovitost goriva.

A Proace City ready to go to work

Mobilni ured

Vaš radni prostor u pokretu 

S inteligentnom unutrašnjošću prilagođenom za život na cesti, Proace City kombinira udobnost s mnoštvom praktičnih značajki. Stignite na odredište opušteni i spremni za dan koji je pred vama zahvaljujući tihoj klimatiziranoj kabini s digitalnim zaslonom u kokpitu i mogućnošću izbora između dva ili tri sjedala. 

The Proace City’s premium , well-appointed interior

Sigurnost

Siguran, sigurniji, najsigurniji

Proace City dolazi s vodećom sigurnosnom tehnologijom kako bi vam pružio potporu dok ste u pokretu. Toyotini sigurnosni sustavi sveobuhvatan su komplet aktivnih sigurnosnih tehnologija osmišljenih za svakodnevnu sigurnost vas i ostalih sudionika u prometu. Proace City štiti vas neovisno o tome nalazite li se u gradu ili na otvorenoj cesti.

Dodatna oprema

Prilagođeno vašem poslovanju 

Neovisno o vrsti vašeg poslovanja, Toyotin asortiman originalne dodatne opreme omogućuje vam potpunu fleksibilnost. Personalizirajte svaki element furgona, uključujući nosivost i praktičnost. Toyotina originalna dodatna oprema dizajnirana je prema jednakim visokim standardima kao i naša vozila te vam omogućuje lakši, učinkovitiji i isplativiji radni dan.

A Proace City with its rear doors open