Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Nova Toyota Camry

Novi Camry Hybrid je pobjednička kombinacija. Sofisticiranu eleganciju limuzine visoke kvalitete dopunjava svim prednostima Toyotinog hibrida, pružajući napredniju tehnologiju i izvanredne performanse povrh dojmljivog dizajna i sjajne udobnosti. Rezultat je izvanredno iskustvo vožnje.

 

 

Hibrid sljedeće razine

 

Ovaj je automobil istinski uzbudljiv u vožnji. Toyota već 20 godina stvara pionirske hibride, a sada smo u Camry uveli tehnologiju sljedeće generacije kako bismo performanse hibrida podigli na novu razinu. 

Potpuno novi 2,5-litarski motor raspolaže impresivnom snagom i okretnim momentom unatoč štedljivosti, malim emisijama CO2 i gotovo potpuno bešumnom radu, uz vrhunsku zvučnu izolaciju koja smanjuje buku guma i zraka. 

Novi Camry Hybrid se temelji na platformi TNGA (Toyota New Global Architecture - Toyotina nova globalna arhitektura), koja u vožnju uvodi još veći užitak. Velika krutost karoserije, nisko težište i napredni ovjes s dvostrukim poprečnim ramenima osiguravaju odlično ležanje na cesti i sjajnu udobnost u vožnji uz poboljšan osjećaj kontrole nad vozilom.

/

Nezamjetno povezani

Opustite se u profinjenoj kabini koja objedinjava elegantan dizajn, najfinije materijale i prostranu udobnost na prednjim i stražnjim sjedalima, kao i puno prostora za vašu prtljagu. 

Bogatstvo tehnologije čini svaku vožnju još boljom, zahvaljujući informacijama za vozača integriranima na tri zaslona, uključujući i virtualni zaslon na vjetrobranu, kako bi navođenje bilo još jednostavnije. Ozvučenje JBL s devet zvučnika čini glazbu živom, dok bežični punjač telefona uklanja potrebu za žicama.


/

 

 

Pametnije i sigurnije

Novi Camry Hybrid je standardno opremljeno sustavom Toyota Safety Sense, pružajući jedinstveni sklop naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Radarski senzori i kamere pomažu u svemu, od otkrivanja mogućih sudara do nadzora prometnih znakova, omogućavajući vam potpunu bezbrižnost. Doživjet ćete i punu pogodnost monitora mrtvog kuta koji vam omogućava sigurnije prestrojavanje, dok inteligentni sonar razmaka olakšava ulazak i izlazak s parkirnih mjesta, a upozorenje za promet s boka s kočenjem pomaže automatskim kočenjem u slučaju potrebe.Toyota Safety Sense

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.