E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Toyota Hibridi

Toyota Hibridi

od 42.998 kn godišnje

Yaris Hybrid (100 KS) Trend Plus

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-auto-will.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Toyota Hibridi

Posebna ponuda hibridnih vozila uz EKO poticaj do 25.000 knFinanciranje po principu 33/33/33Toyotina hibridna vozila prvaci su u kvaliteti i pouzdanosti tehnologije, a vi zauzmite prvo mjesto za upravljačem novog Toyota hibrida. Istražite brojne prednosti i otkrijte pogodnosti za kupnju Toyota hibrida:


EKO POTICAJ za hibridna vozila do 25.000 kn
• PIONIRI HIBRIDNE TEHNOLOGIJE
• 10 godina jamstva na hibridnu bateriju
• 4. generacija hibrida
• Više od 50% vožnji na struju
• Preko 15 milijuna vozača Toyota hibrida
• Toyota Safety Sense sustavi pomoći
• Automatski e-CVT mjenjač
• Besplatna pomoć na cesti od 0-24

Svakog kupca Toyota hibrida očekuje poklon dodatna oprema, a za detalje kontaktirajte Auto Will d.o.o.


first step ODABERITE VOZILO


Za sva vozila vrijedi:
Dostupna za isporuku odmah
Dostava na kućni prag
Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Auto Will d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
Ključ u ruke
Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.
Mogućnost financiranja uz akcijsku kamatu 3,45 fix HRK
second step Kontaktirajte nas


Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 09 – 17h i subotom od 09 -13h.
slide4
Auto Will, Poreč

Klaudio Terlević
098/9840084
klaudio.terlevic@autowill.hr


 

 

 
Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,11% . Period financiranja je od 24 do 60 mjeseci, učešće iznosi 20% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 180.600 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 36.120,00 HRK, iznos financiranja je 144.480,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 48 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1.806,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 3.191,64 HRK, otkupna vrijednost iznosi 1.806,00 HRK, a EKS iznosi 4,11%. Leasing rata je godišnja, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 192.930,72 HRK.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota-auto-will.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.