E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

PROACE CITY VERSO

PROACE CITY VERSO

128.400 kn

1.2 P S&S, Combi (110 KS/ 81 KW)

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-auto-will.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

PROACE CITY VERSO

INTELIGENTNI DIZAJN, PROMIŠLJENA PRAKTIČNOST!

PROACE CITY VERSO je uz niske tekuće troškove optimalno vozilo za gradsku vožnju. Zahvaljujući pametnoj modularnoj konstrukciji, možete konfigurirati unutrašnjost prema vlastitim potrebama, bilo za poslovne, bilo za privatne potrebe.

Iskoristite pogodnosti povoljnog Toyota financiranja uz godišnju kamatu od 4% fix HRK i plaćanje u četvrtinama 25/25/25/25!*
CIJENA: 128.400 KN

✔ Paket Toyota Proace Safety
✔ Klima uređaj
✔ 8,9 cm (3,5'') multi-informacijski zaslon u boji kod mjerača
✔ Stražnja podizna vrata s brisačem i grijanjem stražnjeg stakla
✔ Bočna klizna vrata na desnoj strani (ne vrijedi za produženu karoseriju)
✔ HAC sustav pomoć pri uspinjanju uz strminu
✔ 4 obruča za pričvršćivanje prtljage u prtljažnom prostoru
✔ 16" čelični naplatci crne boje

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometaraOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.


slide4
Auto Will, Poreč

Klaudio Terlević
098/9840084
klaudio.terlevic@autowill.hr

 


 


*Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-auto-will.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.