E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

PROACE CITY

PROACE CITY

Mjesečna rata: 1.154 + PDV

PROACE CITY 1.5 D-4D (75kW) S&S BASE P1 + 11, 15, 53 FURGON

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

PROACE CITY

Do 10 godina jamstva Toyota Relax


BRZA ISPORUKA!




REDOVNA CIJENA / 132.120 kn + PDV


Uvjeti financiranja




100% odbitak PDV-a

Oprema Base uključuje:

• Paket Toyota Proace Safety
• Klima uređaj
• Multi-informacijski zaslon u boji kod mjerača
• Desna bočna klizna vrata (bez stakla; serijski na LONG)
• Plastična zaštita poda u teretnom prostoru
• HAC sustav pomoć pri uspinjanju uz strminu
• 6 obruča za pričvršćivanje tereta na podu teretnog prostora
• Fiksna pregradna stijena između putničkog i teretnog prostora

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.



 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila




Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

 




Dezinfekcija vozila

Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

 




10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Staro za novo







Odaberite željeni vid kontakta



Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.





slide4
Auto Will, Poreč

Klaudio Terlević
098/9840084
klaudio.terlevic@autowill.hr

 











 

*U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu jer se radi o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora

Informativni izračun leasing obroka izrađen je u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za financiranje vozila putem operativnog leasinga. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, jednokratna naknada za zaključenje ugovora o leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 34,78% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju financiranja klijentu te se svi konačni uvjeti financiranja putem leasinga definiraju ugovorom o leasingu.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Will d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.