O Auto Will d.o.o.

TOYOTA ФИНАНС

Odanost i povjerenje kupaca  AUTOWILL stječe kroz 40 godina, predanim radom, iskustvom i dokazivanjem u programima prodaje i servisa. U svaku našu aktivnost stavljamo srce, pamet, intelekt i dušu jer se savršenstvo postiže nastojanjem da se svaki dan napravi nešto bolje.

 

 


Budite strastveni u poslu. U vrijeme suvremenih tehnologija, strast je jedina stvar koja vam omogućava da budete u korak sa vremenom.
Jack Welch


U svaku našu aktivnost stavljamo srce, pamet, intelekt i dušu jer se savršenstvo postiže nastojanjem da se svaki dan napravi nešto bolje.


Počeli smo 1971. u Vukovaru. Iskustvo stečeno radom i obrazovanjem u inozemstvu pretočeno je u obiteljsku tvrtku, koja je rasla od prve poslovnice u Vukovaru, sve do Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Pule i Poreča.


Odanost i povjerenje kupaca AUTOWILL stječe kroz 40 godina, predanim radom, iskustvom i dokazivanjem u programima prodaje i servisa.

2015 godine smo proširili svoju obitelji i osnovali TOYOTA AUTO WILL u Poreču.


Tvrtka AUTOWILL i AUTO WILL danas ima dugogodišnju tradiciju prodaje i održavanja vozila za marku Toyota. Naš team sastoji se od osposobljenih i visoko motiviranih mladih ljudi spremnih pružiti najkvalitetniju uslugu prodaje i održavanja vozila Toyota. Svi djelatnici konstantno se obučavaju od strane Toyota branda o svim novim proizvodima, najnovijim tehnologijama i kvaliteti usluge prema svojim korisnicima.

Naš prodajni salon u potpunosti je prilagođen pružanju usluga prodaje novih i rabljenih vozila, dodatne opreme, rezervnih dijelova te servisiranju vozila te Vam možemo ponuditi i uslugu zamjenskog vozila dok je Vaše vozilo kod nas na popravku. Kod nas možete ugovoriti i Toyota osiguranje po posebnim pogodnostima isključivo za vlasnike Toyota vozila. Kao servis imamo potpisane ugovore sa svim osiguravajućim kućama za popravak Vašeg vozila.

Ne postoji tako moćan učitelj kao što je iskustvo; vodilja je sa kojom idemo svaki dan.


Kupci su naši punopravni članovi tima , čija mišljenja, savjete i naputke uvažavamo do kraja.


Posjetite naš salon i dopustite nam da pronađemo najbolje vozilo za Vas; da pružimo stari sjaj vašoj Toyoti.


Vaš Auto Will team.